6 iulie 2013

Salata de sparanghel cu creveti






    Ingrediente

  • 7 creveti
  • 1 lingura ulei masline
  • 2 linguri iaurt
  • 2 fire marar
  • salata verde
  • 2 lingurite zeama lamaie
  • 6-7 fire sparanghel 
  •  
  • Cum se prepara salata de sparanghel cu creveti? Incepeti cu ingredientele secundare. Amestecati iaurtul cu mararul taiat si lasati-le intr-un bol mic, pentru ca iaurtul sa absoarba aroma mararului. Taiati salata si stropiti-o cu suc de lamaie. Asezati-o pe farfuria din care veti servi. Acum treceti la ingredientele principale: sparanghelul si crevetii. Taiati sparanghelul pana sub muguri si puneti-l la fiert pentru 3-4 minute in apa clocotita. Crevetii, dupa ce ii curatati, ii puneti in tigaia in care ati incins uleiul si ii intoarceti pe toate partile timp de 4-5 minute. Cand sunt gata puneti in tigaie si sparanghelul si mai tineti pe foc 1 minut, doar ca sa se faca transferul de arome. Puneti crevetii si sparanghelul peste salata iar deasupra iaurtul cu marar.
    Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.