- 7 creveti
- 1 lingura ulei masline
- 2 linguri iaurt
- 2 fire marar
- salata verde
- 2 lingurite zeama lamaie
- 6-7 fire sparanghel
- Cum se prepara salata de sparanghel cu creveti?
Incepeti cu ingredientele secundare. Amestecati iaurtul cu mararul
taiat si lasati-le intr-un bol mic, pentru ca iaurtul sa absoarba aroma
mararului. Taiati salata si stropiti-o cu suc de lamaie. Asezati-o pe
farfuria din care veti servi. Acum treceti la ingredientele principale:
sparanghelul si crevetii. Taiati sparanghelul pana sub muguri si
puneti-l la fiert pentru 3-4 minute in apa clocotita. Crevetii, dupa ce
ii curatati, ii puneti in tigaia in care ati incins uleiul si ii
intoarceti pe toate partile timp de 4-5 minute. Cand sunt gata puneti in
tigaie si sparanghelul si mai tineti pe foc 1 minut, doar ca sa se faca
transferul de arome. Puneti crevetii si sparanghelul peste salata iar
deasupra iaurtul cu marar.
Pofta buna!
6 iulie 2013
Salata de sparanghel cu creveti
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.