16 aprilie 2012

Tramezzini cu ton

Ingrediente:
6 felii  de paine toast alb
1 cutie ton in ulei
1 ou fiert tare
3 rosii
frunze de busuioc proaspat
maioneza (de preferat de casa)
sare si piper
Preparare:
Se scurge tonul de ulei.Se amesteca cu sare piper.
Se fierbe oul tare
Se ia painea toast cat mai proaspata,se taie coaja apoi se unge fiecare felie cu maioneza. Se adauga apoi tonul nu foarte mult deoarece va curge.
Deasupra se aseaza felii de oua taiate,felii de rosii taiate si 1-2 frunze de busuioc proaspat apoi felia de paine unsa doar cu maioneza. Se taie cu grija in doua pentru a rezulta triunghiuri.
Foarte gustoase....fac des aceasta reteta.
Pofta buna!





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.