- 300 g Penne
- 250 g broccoli
- 1/2 cana smantana
- sare si piper dupa gust
- 3 catei usturoi
- 5 linguri ulei masline
- 1/4 cana parmezan razuit
-
Cum preparam penne cu broccoli?
Fierbeti pastele la final, al dente, dupa indicatiile specificate pe ambalaj.. In mod normal, mai mult de 8 minute nu ar trebui sa fie. Puneti uleiul de masline la incins, feliati usturoiul, aruncati-l in tigaie si dupa ce prinde o nuanta usor aurie puneti bucatelele de broccoli, pe care le-ati fiert in apa clocotita timp de 5 minute. Amestecati bine, acoperiti cu un capac si lasati cateva minute, pana ce broccoli devine moale. Turnati smantana, amestecati si lasati sa fiarba inca 2-3 minute. Potriviti cu sare si piper si adaugati in tigaie pastele fierte si scurse bine de apa, amestecand usor, in asa fel incat pennele sa se imbibe cu sosul alb.
Serviti cu parmezan razuit. Delicioase, nu?!
Paste
Penne cu broccoli
Abonați-vă la:
Postări (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.