6 iulie 2013

Ciuperci umplute cu legume

    Ingrediente

  • 20 ciuperci Portabella
  • 1 ardei rosu mare
  • 1 dovlecel mediu
  • 1 morcov mediu
  • sare si piper dupa gust
  • 2 lingurite patrunjel proaspat tocat
  • 100 g branza
  • 2 lingurite ulei masline
  •  

    Cum se prepara ciupercile umplute cu legume?


    Tocati mai intai ardeiul, morcovul, patrunjelul si dovlecelul. Puneti-le intr-un bol si potriviti cu putina sare si piper. Luati ciupercile, pe rand, le curatati de coaja subtire de deasupra iar o parte din picioruse (cam 6-7) le pastrati si le tocati la fel de marunt. Amestecati-le in bolul cu legume. In continuare, asezati palariutele intr-o tava si acoperiti-o bine cu folie alimentara. Lasati-le asa timp de 20 de minute, la 180 grade C. Le scoateti pe un platou si le umpleti cu legumele taiate iar la final, in fiecare ciuperca adaugati si 3-4 cubulete de branza si un strop de ulei de masline.
    Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.