- 20 ciuperci Portabella
- 1 ardei rosu mare
- 1 dovlecel mediu
- 1 morcov mediu
- sare si piper dupa gust
- 2 lingurite patrunjel proaspat tocat
- 100 g branza
- 2 lingurite ulei masline
-
Cum se prepara ciupercile umplute cu legume?
Tocati mai intai ardeiul, morcovul, patrunjelul si dovlecelul. Puneti-le intr-un bol si potriviti cu putina sare si piper. Luati ciupercile, pe rand, le curatati de coaja subtire de deasupra iar o parte din picioruse (cam 6-7) le pastrati si le tocati la fel de marunt. Amestecati-le in bolul cu legume. In continuare, asezati palariutele intr-o tava si acoperiti-o bine cu folie alimentara. Lasati-le asa timp de 20 de minute, la 180 grade C. Le scoateti pe un platou si le umpleti cu legumele taiate iar la final, in fiecare ciuperca adaugati si 3-4 cubulete de branza si un strop de ulei de masline.
Pofta buna!
6 iulie 2013
Ciuperci umplute cu legume
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.