24 aprilie 2012

Tagliatelle cu Bacon şi ciuperci

Ingrediente:
  • 200 g făină
  • 2 ouă
  • 30 g de unt
  • 200 g ciuperci în felii subţiri
  • 2 căţei de usturoi tocate
  • 1 lingurita cimbru tăiată mărunt
  • 200 ml de crème fraiche
  • 100 g branza  rasă Cheddar
  • sare şi piper negru
Se prepară pastele de casa din 2 oua,200g faina Reteta anterioara de tagliatelle de casaPrăjiti  baconul  în unt  timp de 5 minute, amestecând frecvent.
Se adaugă ciupercile, usturoi şi cimbru şi se lasa  pentru un alte 8-10 minute la foc mic.
Adaugati crème fraiche şi  brânza  rasa
Se lasă să se fiarba  uşor, până când brânza s-a topit, apoi se adaugă un pic de piper şi sare.

Sosul se adauga peste pastele fierte al dente

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.